Invalid file type Konťák IV | Vrátnice
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Konťák IV

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 21. října 2023 - 14:00 - Vrátnice

KONŤÁK IV

Začneme poznáváním krás audiovizuálních zážitků. Projdeme skrze zahradu uměleckého poznání, abychom se následně mohli nechat unést na tónech poklidného tance, jež nás přesune až na parket před skupinu přátel oplývajících talentem hudby. Talentem mnoha podob a znění i takových, co v nás zanechá nesouzněné pocity.???????? Jen abychom mohli své emoce a názory mohli přenechat (rytmu tanci) rytmu a uším, které pro nás definitivně uzavřou hudební nosiče a hrací skříňky na závěrečné výpravě onoho večera.????️

Budeme se na vás všechny moc těšit. .???? Konťák crew

Z nedalekého Brna za námi přijede cyberpunková kapela Plague Called Humanity. Tito tři pekelníci se na hudební scéně pohybují již od roku 2014, kdy jste je mohli zahlédnout na festivalech jako Junktown, Schattenwelt , nebo Cybertown. Jejich tóny jsou plny elektroniky a hněvu, a nejednoho posluchače pěkně naserou.

Z ohlušujícího ticha vystoupí dva hrdlosající upíři BODY OF PAIN. Pohár naplněný bolestí, temnotou, strachem, láskou a něhou až po okraj. Tak zní typický zvuk pro dvojici Tereza Ovčačíková a Jan Vytiska jež vám svými synťáky vymění krevní oběh.Jejich výskyt můžeme hledat v Praze, avšak Honza má kořeny u nás na Rožnovsku.???? Kapela má na kontě již dvě dlouhohrající desky WE NO LONGER EXIST ANYMORE a letos vydanou REVENGE.Obě tyto desky může omrknout na Konťákovém playlistu na Spotify. https://spotify.link/n7ys9c3Y5Cb

Chlopci z Prahy vystupující pod jmenovkou Orient mají za sebou již dlouho leté působení na České scéně. Z původní začínající 3 členné sestavy se rozrostli až na stávajících 5 muzikantů tvořící směsici synth-wave, alternativně ladících pocitů a tónů.

Letošní lokální kapelou budou borci od vedle z Valmezu. Sami sebe popisují, jako: Nová kapela z Valašského Meziříčí. Žánrová hudba. Ale o žánr jim nejde. Mají rádi život, přírodu a dobrou náladu.Venku bohužel ještě nemají žádné svoje nahrávky, ale o to víc se můžete těšit na jich live gig. Jmenují se Klid.

PROMIŇ: parta načichlá ohněm a nekonečným jamem, začla už dávno na zašovských zkušebnách lepit co jim pod ruky padlo. Do slepenece new wave bigbítu a krautu se klasicky vkrádá valašský punk. Dezorientuj se v arytmických tónech kapely, která přímočaře bloudí v kruhu na hranicích dobra a zla. Po koncertě odcházíš s kudlou v zádech, protože žádný přídavek se nechystá a už dlouho je zase nikde neuvidíš. Tak přijď pohrozit nebo budeš mít 7 let smůlu.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino