Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM SRPEN 2024

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 16. srpna 2024 - 19:00 - Vrátnice

Young, Wild and Free Festival

Koncert čtyř mladých valašských rockových kapel

Skvěle obsazený hudební večer v rožnovském klubu Vrátnice, který Vám společně přináší John Fridrich Promotion a Vrátnice - music club. Čtyři velmi talentované kapely z Valašska Vám nabídnou ochutnávku jejich vlastních písní a známých coverů.

Rivermons je indie-popová kapela z Valašského Meziříčí, která vznikla v únoru roku 2021. Trojice hudebníků Mira, Milan a Zdeňa se po letech působení v metalcorových kapelách rozhodla pro změnu stylu a začala tvořit hudbu inspirovanou alternativním indie a dreampopem. Jejich hudba je postavena na kytarových melodiích, harmonických vokálech a elektronických smyčkách, což odráží uklidňující a zasněnou atmosféru valašské přírody.

The Coyotes je akustická kapela, jejíž repertoár zahrnuje nejen coververze populárních písní, ale také originální tvorbu, která se dotýká hlubokých témat jako jsou různé podoby lásky, hledání sebe sama a jak namáhavé může být překonávat určité životní strasti. Kapela se zaměřuje na vytváření intimní atmosféry během svých vystoupení, kde akustické aranžmá a upřímné texty přinášejí posluchačům silný emocionální zážitek. Vlastní písně The Coyotes jsou introspektivní a často zkoumají složité emoce a životní situace, čímž oslovují široké spektrum posluchačů.
The Grex je mladá kapela z Valašského Meziříčí, kteří to spolu táhnou už přes pět let. Nabídnout mohou covery známých písní, ale také především svou vlastní tvorbu. Jejich největším úspěchem je single s názvem Hledám cestu svou. Pokud si chcete pořádně zatančit a rozdovádět, The Grex je kapela přesně pro Vás!

The Wasteland fungují ze všech kapel nejkratší dobu, za svou existenci však stihli odehrát už několik koncertů a získali si velmi rychle velkou fanouškovskou základnu. Těšit se můžete především na velmi rozmanité portfolio coverů, které Vám The Wasteland předvedou přesně tak jak umí jen oni sami. Máte se na co těšit!

Dobrovolné vstupné


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 28. srpna 2024 - 19:00 - Vrátnice

Jam session 9

Další z řady koncertů kde má improvizace hlavní slovo. Tentokrát ve stylu BLUES & REGGAE. Hostem bude trumpetista Vojtěch Špiller a další žesťoví šílenci.

Vstup zdarma.

House band: Zbyněk Terner, Adam Fuska, Jaryn Mikel, Neky, Tashunka.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino